Paperin valmistus ja pakkaaminen

Paperin valmistus ja pakkaaminen-toimialalla tarkoitamme kuidusta, muovista, metallista ja lasista valmistettuja teollisia- ja kuluttajapakkauksia. Kuituun perustuvassa pakkaamisessa seuraamme koko arvoketjua aina metsän omistuksesta, paperin ja kartongin valmistamiseen ja sen jatkojalostamiseen pakkauksiksi.

NewCorp seuraa säännöllisesti yli 100 kotimaisen ja kansainvälisen alalla toimivan yrityksen taloudellista kehitystä ja niiden arvopapereiden arvostusta pääomamarkkinoilla. Tietopankki-osiosta löydät tarkempaa tietoa toimialan yritysten operatiivisista tuloksista ja yritysten arvostuksesta arvopaperimarkkinoilla. Tietopankin on tarkoitus auttaa yritysten omistajia ja johtoa vertailemaan oman yrityksensä taloudellista suorituskykyä toimialan listattujen yritysten taloudelliseen suorityskykyyn. Toimiala-asiantuntijat, laaja kontaktiverkko ja säännöllinen seuranta mahdollistavat NewCorp:lle toimialan kasvuun ja kannattavuuteen liittyvien tekijöiden ymmärtämisen ja siten varmistavat yritys- ja rahoitusjärjestelyiden onnistuneen toteuttamisen.

Toimiala-asiantuntijoillamme on pitkä operatiivinen työkokemus paperin valmistuksesta että sen jalostamisesta sekä kotimaasta että ulkomailta. He ovat tehneet mm. markkinaselvityksiä, suunnitelmia operatiivisen suorituskyvyn parantamisesta ja investointien kannattavuusselvityksiä. Asiantuntijamme ovat neuvoneet toimialan asiakkaita mm. yritysten ja niiden kiinteiden osien ("carve-outs") myynissä, arvopapereistamisessa ja erilaisissa rahoitusjärjetelyissä.