Rakennusmateriaalit, rakentaminen ja kiinteistöt

NewCorp tarjoaa yritys- ja rahoitusjärjestelypalveluita rakennusmateriaalit-, rakentaminen- ja kiinteistöt-toimialalla tapahtuviin järjestelyihin. NewCorpin asiakkaina voivat olla suomalaisten toimijoiden lisäksi ulkomaiset yritykset ja pääomasijoittajat.

Ymmärrämme NewCorpissa toimialan suhdanneherkkyyden ja teknologisen kehityksen merkityksen esimerkiksi toimialan energiatehokkuuteen. Meillä on läheiset suhteet sekä kotimaisiin että ulkomaisiin sijoittajiin. Seuraamme säännöllisesti yli 100 toimialan yritystä kotimaassa ja ulkomailla. Analyysit yhdessä sijoittajasuhteiden kanssa auttavat meitä arviomaan kullakin hetkellä todennäköisyydet onnistuneisiin järjestelyihin. Tietopankki-osiosta löydät tarkempaa tietoa toimialan yritysten operatiivisista tuloksista ja yritysten arvostuksesta arvopaperimarkkinoilla. Tietopankin on tarkoitus auttaa yritysten omistajia ja johtoa vertailemaan oman yrityksensä taloudellista suorituskykyä toimialan listattujen yritysten taloudelliseen suorityskykyyn.

Asiantuntijamme ovat neuvoneet rakennusmateriaali-, rakentaminen- ja kiinteistöt-toimialojen yrityksiä kiinteistöjen myymisessä, julkisissa ostotarjouksissa, listaamattomien yritysten ostamisessa ja listattujen yritysten omistusjärjestelyissä.